Skip to main content

Dansles nieuwe stijl

Een nieuwe hobby?? Trek de stoute (dans)schoenen aan en Start dit seizoen met de leukste “sport” die er is: Dansen! Dansen nieuwe stijl houdt in dat je kunt dansen op de hedendaagse muziek, bruikbaar op elk feestje! en je nooit meer langs de kant hoeft te zitten..

Zowel voor paren als alleengaanden.
Dat doe je natuurlijk bij dansschool Hellendoorn, de gezelligste dansschool van brabant met lessen op elke dag van de week.(gratis inhaal lessen, dansen wanneer het u uitkomt).

De zaak is van binnen en van buiten helemaal in een nieuwe jasje gestoken, en mag met recht een danspaleis genoemd worden.

Ook de lessen in de buitenplaatsen gaan weer van start!

Dansschool Hellendoorn al 79 jaar de gezelligste dansschool van brabant heeft weer een uitgebreid dansaanbod voor jong en oud…van 5 (jongste) tot 89 jaar (oudste leerling).

3 generaties van dansleraren staan garant voor de nieuwste trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele dansen, waarbij een gezellig avondje uit centraal staat!!

Stijldansen nieuwe stijl: voor alle leeftijden, en geheel aangepast aan deze tijd, zodat je je op elk feestje van je beste kant kunt laten zien…

Salsa/bachata cursus:  Voor alle leeftijden, lekker uitleven op latin vibes, en veel makkelijker te leren dan je denkt.

Zumba: Geschikt voor meiden en dames, die willen dansen en afvallen, geen partner nodig, gewoon met een strippenkaart dus geen abonnement of inschrijfkosten.

Kunt u al dansen, instromen is bij ons geen probleem, wij zoeken een geschikte club. Van beginners tot en met topklasse. Diverse niveaus, ook gezelligheidsclubs! Of kom naar een van onze dansavonden voor een gezellig avondje uit. Ook voor niet leden!

WORKSHOPS/privelessen:

Op feestjes, of andere gelegenheden, een leuke activiteit.., groepen die een leuke workshop willen zoals Salsa, bachata, , Rock and Roll, tango , etc. kunnen op locatie of in onze dansschool terecht. Ook privé les of een trouwcursus behoort tot de mogelijkheden..(ook aan huis)

 Wij hopen U te mogen begroeten bij de grootste en gezelligste dansschool van Brabant. Voor aanmeldingen en info (lestijden) kunt U bellen naar W.Hellendoorn, 06-55140501 Of kijkt u op www.dansschoolhellendoorn.nl voor het complete programma.