Skip to main content

Art4U-Kunsteducatie

Art4U-Kunsteducatie, dé muziekschool voor jou in de gemeente Bergeijk, Eersel en Veldhoven!

Muziekles voor ieder kind
Art4U-Kunsteducatie heeft de ambitie dat elk kind, ongeacht sociaaleconomische achtergrond, in aanraking kan komen met muziek. Wij vinden namelijk dat muziek bij de basisontwikkeling van elk kind hoort. Art4U verzorgt kwaliteitsvolle muzieklessen in alle groepen van de basisschool, gegeven door enthousiaste en professionele muziekdocenten. In nauwe samenwerking is een leerlijn ontwikkeld die na een aantal succesvolle jaren in 2021 is bestendigd in een Muziek Akkoord van ‘Méér Muziek in de Klas’. Hierbij zijn onder andere de basisscholen, muziekverenigingen, gemeentes en vele andere belangrijke partners aangesloten. Muziekles voor ieder kind!

De muziekschool voor iedereen
Je kunt natuurlijk ook zelf muziekles volgen bij Art4U! Je bent nooit te jong of te oud om te beginnen: vanaf zeer jonge leeftijd (Muziek op schoot), maar ook als je 15, 27 of 88 bent. Onze betaalbare lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Spelenderwijs ontdek je je instrument of dat nu een basgitaar, een hobo of je stem is. Onze lessen sluiten altijd aan bij jouw leerbehoefte. Nog geen idee? Neem dan een proefles of snuffel in onze muzikale supermarkt en probeer verschillende instrumenten uit.

Samen muziek maken is nog leuker! Bij Art4U kun je bijvoorbeeld je eigen band vormen, meespelen in een (jeugd)ensemble of in een van onze big bands, samen zingen bij Sing4U (kinderen) of in het nieuwe ‘International Choir’. Wil je graag aansluiten bij jouw plaatselijke muziekvereniging? We geven les in alle harmonie-instrumenten, van melodisch slagwerk tot fagot en saxofoon. Daarnaast organiseren we gedurende het jaar leuke extra activiteiten voor al onze cursisten, zoals ons jaarlijkse Kerstival met een groot meespeelorkest en het open podium van de muziekmarathons. Schrijf je in en ontdek je talent!

www.art4u-kunsteducatie.nl